Depressie therapie bij Ayuta in Valkenswaard

Bent u op zoek naar depressie therapie in Valkenswaard? Maak dan eens kennis met de energetische therapie van Ayuta. Een depressie is niet alleen vervelend voor uzelf, maar ook voor de mensen om u heen. Uiteraard voelen wij ons allemaal wel eens wat somber of hebben wij wat minder energie als normaal. Als u last heeft van een depressie dan zijn deze gevoelens constant aanwezig en belemmeren ze u in uw dagelijkse bezigheden.

Hoe kom ik van mijn vermoeidheid af
Een depressie kan tevens leiden tot angsten, paniekaanvallen en chronische vermoeidheid. U bent niet alleen lichamelijk uit balans, maar ook geestelijk. Deze depressieve gevoelens kunnen te maken hebben met spanningen in uw thuissituatie, uw werkomgeving of door andere zaken in uw omgeving. Ook ons eet- en leefpatroon is van grote invloed op ons welzijn en hoe wij reageren op onze omgeving.

Slechte voeding, met als gevolg tekorten aan vitaminen en/of mineralen, of een gejaagd leven zonder voldoende ontspanning kan er tevens voor zorgen dat wij onze levensvreugde en vitaliteit verliezen. Juist in deze situaties kan een holistische aanpak zorgen voor een positieve verbetering. Het is niet eenvoudig om een gezonde levensstijl aan te nemen, en zeker niet als wij ons niet lekker in ons vel voelen. De depressie therapie van Ayuta in Valkenswaard ondersteunt u graag in dit proces. Met een persoonlijk en op maat gemaakt plan worden wij samen uw depressie de baas.

Menopauze en overgangsklachten? Ayuta in Valkenswaard staat graag voor u klaar

Om een goed beeld te krijgen van uw depressie en de oorzaak daarvan, beginnen wij bij Ayuta in Valkenswaard altijd met een zorgvuldige analyse van uw energieverdeling aan de hand van een energetische meting. Op deze manier krijgen wij een duidelijk beeld van de oorzaak van de klachten. Aan de hand van een scan kunnen wij bepalen welke Raymedy’s het beste deze oorzaak verminderen.

Op deze manier wordt er gewerkt aan een verbetering in de lichamelijke en geestelijke balans. Nadat wij een persoonlijk en op maat gemaakt behandelplan hebben opgesteld, vindt uw depressie therapie bij Ayuta in Valkenswaard plaats door middel van licht- en magnetische therapie. Op deze manier krijgen wij geblokkeerde meridianen in uw lichaam weer in balans door het toepassen van specifieke Raymedy’s.

Uiteraard kijken wij bij Ayuta in Valkenswaard ook verder dan uw depressie. Depressieve gevoelens hebben vaak een oorzaak die in het verleden ligt. Dit kan een trauma zijn of een onverwerkte emotie. Aan de hand van helende behandelingen worden deze oude emoties blootgelegd en verlicht. Natuurlijk staan wij u tijdens de depressie therapie van Ayuta in Valkenswaard ook bij met waardevolle voedingsadviezen voor een gezondere levensstijl.

Neem contact op