Elektromagnetische therapie

Maak kennis met Ayuta, een praktijk die volledig is gespecialiseerd in Raymedy. Bij deze geneeswijze worden oosterse en westerse methoden gecombineerd en kunnen blokkades en onderbrekingen in het energieveld zichtbaar worden gemaakt. Dit gebeurt door een pijnloze weerstandsmeting van de energiebanen. Vervolgens kan er direct behandeld worden met elektromagnetische therapie, lichttherapie en/of micro doorbloeding. Voor meer informatie over de behandelingen raad ik je zeker aan om rond te kijken op mijn website, of neem direct contact op voor meer informatie.

Wanneer Raymedy wordt aangeboden in de vorm van elektromagnetische therapie, wordt er met een spoel gewerkt, die geluidsgolven omzet tot een magnetisch veld. De behandeling wordt aangepast op basis van het klachtenpatroon en de metingen die zijn verricht. Dit kunnen bijvoorbeeld pijnlijke of geïrriteerde plekken zijn, maar ook plekken die samenhangen met ontregelde meridianen zoals reflexzones of acupunctuurpunten.

Over mij

Al van jongs af aan had ik interesse in mens en gezondheid. Na mijn studie gezondheidstherapie aan de Europese Academie voor natuurlijke gezondheidszorg, ben ik met mijn eigen praktijk gestart. Hierdoor kwam ik in aanraking met Raymedy, waar ik geraakt werd door de fantastische resultaten die hiermee bereikt worden. Dit is een erg vooruitstrevende behandeling die helemaal past bij de nieuwste ontwikkelingen en kennis.

De klachten die ik behandel variëren enorm, van chronische klachten zoals bewegingsklachten tot acute klachten als blessures.

Een afspraak maken

Wil je meer weten over elektromagnetische therapie of een andere behandeling van Ayuta? Of wil je direct een afspraak maken in mijn praktijk? Neem dan zeker even contact op. Je vindt mijn telefoonnummer op de website, of laat even je gegevens achter via het contactformulier. Graag tot snel!

Wilt u een afspraak maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!