Energetische geneeskunde

Ben je op zoek naar meer informatie over energetische geneeskunde? Of wil je graag een professionele behandeling boeken? Dan ben je bij Ayuta aan het juiste adres. Ik vertel graag meer over mijn kennis en ervaringen. Kijk gerust eens rond op mijn website om een indruk te krijgen.

Wat is het?

Energetische geneeskunde richt zicht op het fysieke lichaam. Deze geneeswijze gaat ervan uit dat er in en rondom het lichaam een energieveld aanwezig is. Dit energieveld beïnvloedt de gezondheid maar stuurt ook alle processen in het lichaam aan. Wanneer het energieveld in evenwicht is, zal dit een positieve invloed hebben op de gezondheid. Je voelt je vitaal als de energie goed in het lichaam doorstroomt. Ik geloof dan ook dat de energetische geneeskunde vooruitstrevende behandelingen biedt. Daarom heb ik mij gespecialiseerd in Raymedie, dit is een combinatie tussen eeuwenoude oosterse geneeswijzen en westerse technieken. Het is een groot pluspunt dat we direct kunnen meten én direct kunnen behandelen.

Verschillende behandelingen

Raymedie bestaat uit verschillende behandelingen. Bij Ayuta kun je kiezen uit lichttherapie, magnetische therapie en/of micro doorbloeding. Afhankelijk van de klachten zal ik je ook adviseren en informeren over een passende behandeling. Zo zullen we het optimale resultaat behalen met als einddoel om het zelfherstellend vermogen van het lichaam te herstellen. Zo zul je merken dat lichaam en geest weer in balans komen.

Wil je graag meer informatie over energetische geneeskunde of heb je interesse in mijn behandelingen? Je kunt me altijd even bellen of mailen, of laat je gegevens achter via het contactformulier. Ik zal dan zo spoedig mogelijk reageren. Wie weet tot snel bij Ayuta!

Wilt u een afspraak maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!