Hoe kom ik van mijn allergie af?

Hoe kom ik van mijn allergie af?

Als u een allergie heeft, dan heeft dit veel invloed op uw dagelijks functioneren. Als gevolg van de allergie kan uw nachtrust verstoord zijn en kunt u zich ziek voelen. Een allergie kan zelfs leiden tot vervelende aandoeningen, zoals astma. Logisch dat u zich afvraagt: hoe kom ik van mijn allergie af? Vaak verminderen reguliere medicijnen de klachten alleen. Boek een allergie behandeling bij Ayuta. Door middel van deze speciale behandeling zorg ik ervoor dat de energie goed door uw lichaam kan stromen en krachtig genoeg is om de allergie te bestrijden.

Optimaal laten functioneren immuunsysteem

Het succes van de behandeling bij Ayuta ligt in het weer optimaal laten functioneren van het immuunsysteem. Ons immuunsysteem kan worden verstoord door invloeden (energieën) waar we mee in aanraking komen, zoals voeding, geluid, straling of emoties. Als er iets misgaat met ons immuunsysteem kunnen we ook last krijgen van kleuren, geuren en materialen. Soms kan het zelfs gaan om een een levensbedreigende reactie, bijvoorbeeld bij een wespensteek, het eten van pinda’s of van schaal- of schelpdieren.

Hoe kom ik van mijn allergie af?

De behandeling is volkomen pijnloos. Als u nog niet weet voor wat u allergisch bent kan door middel van een energetische meting worden onderzocht welke stof/energie het meeste negatieve effect heeft op uw energiebalans. Vervolgens wordt er gewerkt met de bijbehorende raymedy (een energietrilling van de betreffende veroorzaker). Tegelijkertijd stimuleer ik via o.a. de rug meridianen die belangrijk zijn voor een goed werkend immuunsysteem (o.a. de long- en darm). Zo deblokkeer ik het ‘op slot geschoten’ systeem, met als resultaat dat de energie onbelemmerd door het lichaam kan stromen en krachtig genoeg is om de allergie te bestrijden. Gedurende 24 uur na de behandeling moet u contact met de allergie veroorzaker vermijden. Indien nodig wordt de behandeling na 6 weken herhaald.

“Hoe kom ik van mijn allergie af?”, is dat een vraag die u zichzelf stelt? Er is altijd een vrijblijvend gesprek mogelijk waarna u kunt beslissen of de therapie iets voor u is.

Wilt u een afspraak maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!