Hoe kom ik van mijn vermoeidheid af

Hoe kom ik van mijn vermoeidheid af

“Hoe kom ik toch van mijn vermoeidheid af?” Is dit een vraag die jij jezelf steeds stelt? Voel jij je altijd erg moe en moet je je door de dag heen slepen? Je bent niet de enige! Veel mensen hebben een lage vitaliteit als gevolg van een langdurige vermoeidheid. Ayuta kan je helpen te ontdekken wat jij het beste aan je vermoeidheid kunt doen.

Oorzaken van vermoeidheid

Vermoeidheid kan verschillende oorzaken hebben. In sommige gevallen is het een symptoom van een serieuze aandoening. Luister dan naar jezelf. Ben je langdurig moe zonder reden en maak je je zorgen? Ga dan altijd eerst even langs bij de huisarts.

Andere oorzaken van vermoeidheid:

  • Tekorten aan vitamines en mineralen
  • Te weinig ontspanning en/of slaap
  • Ongezonde voeding en/of overgewicht
  • Emotionele ballast
  • Gebrek aan vitaliteit

Wat kan Ayuta voor jou betekenen?

“Hoe kom ik van mijn vermoeidheid af?” Deze vraag stellen mensen vaak tijdens hun bezoek aan mijn praktijk. Door middel van een meting en/of scan onderzoek ik waar de oorzaak ligt van jouw vermoeidheid. Zo kan de uitkomst bijvoorbeeld zijn dat je bepaalde vitamines en/of mineralen tekort komt, te ongezond eet of uit balans bent geraakt door emoties. Op basis van de resultaten, geef ik je een advies over hoe je jouw vermoeidheid aan kunt pakken.

Snel van je vermoeidheid af? Neem contact op!

In mijn praktijk bied ik diverse behandelprogramma’s die ervoor zorgen dat je sneller van je vermoeidheid af bent. Daarnaast kan ik je helpen bij het verbeteren van je voedingsgewoonten en bied ik speciale vitaliteitsprogramma’s. Wil je meer weten en een antwoord op je vraag: “Hoe kom ik van mijn vermoeidheid af?”, neem dan contact met mij op via de mail of telefoon.

Wilt u een afspraak maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!