Lichttherapie behandeling

De lichttherapie behandeling van Ayuta is onderdeel van Raymedie. Met behulp van deze alternatieve geneeswijze heb ik al veel mensen kunnen helpen. Ervaar jij klachten zoals depressiviteit, stress of slapeloosheid? Wellicht is lichttherapie dan een uitkomst. Ondanks de korte behandeling, kan het effect heel gunstig zijn.

Wat zijn de voordelen?

Het is al heel lang bekend dat een bepaalde kleur licht ook een bepaalde energie afgeeft en dus emoties bij ons naar boven haalt. Dat licht een therapeutische werking heeft, wordt bewezen in de zomermaanden. Iedereen voelt zich een stuk energieker en vrolijker wanneer de zon schijnt. Daarom wordt lichttherapie ook vaak toegepast in de wintermaanden en helpt het goed tegen slaapproblemen, acne, (winter)depressie, allergieën en nog veel meer. Ook is gebleken dat een lichttherapie behandeling een effectieve manier is om acne te behandelen.

Een groot voordeel van lichttherapie is dus dat het geschikt is voor een groot aantal klachten en/of aandoeningen. Daarnaast geeft lichttherapie weinig tot geen bijwerkingen en verloopt de behandeling pijnloos.

Hoe werkt het?

Bij een lichttherapie behandeling wordt er een lichtpen op de huid gezet, deze brengt specifieke energie over. We werken hierbij met reflexzones en acupunctuurpunten om lichaam en geest weer in balans te brengen. De behandeling duurt niet lang; ieder punt wordt niet meer dan 2 minuten behandeld.

Heb je interesse in een lichttherapie behandeling? Neem dan contact met mij op om een afspraak te maken. Je vindt mijn telefoonnummer op de website. Ook voor meer informatie kun je vrijblijvend contact opnemen. Ik sta je graag te woord!

Wilt u een afspraak maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!