Menopauze klachten laten behandelen bij Ayuta in Valkenswaard

Ervaart u hinder van menopauze, pre-menopauze of overgangsklachten? Ayuta in Valkenswaard ondersteunt u graag in deze tijd van lichamelijke en geestelijke veranderingen. Hoewel de hormonen in ons lichaam in elke levensfase een grote rol spelen, is dat tijdens de overgang nog eens extra versterkt.


Door een afname van vrouwelijke geslachtshormonen, kunnen er allerlei vervelende lichamelijke en geestelijke klachten ontstaan. Geestelijke klachten kunnen zich bijvoorbeeld uiten in vergeetachtigheid, stemmingswisselingen, een verstoring van het slaapritme, angsten en depressies. Alsof dit allemaal al niet vervelend genoeg is, kan de menopauze of overgang vaak ook gepaard gaan met lichamelijke klachten.

Hierbij kunt u denken aan vaginale ontstekingen, blaasontsteking, migraine, pijnlijke spieren en gewrichten, gewichtstoename, spijsverteringsproblemen en natuurlijk opvliegers. Dit heeft allemaal te maken met de onbalans in het lichaam. Heeft u last van menopauze of overgangsklachten? Neem dan vrijblijvend contact op met Ayuta in Valkenswaard. Samen met u help ik u graag fit en vitaal door de overgangsperiode heen.

Menopauze en overgangsklachten? Ayuta in Valkenswaard staat graag voor u klaar

De menopauze, pre-menopauze of de overgang kan voor uzelf en de mensen om u heen erg vervelend zijn. Aan de hand van specifieke Raymedy’s helpt Ayuta in Valkenswaard u graag door deze onstabiele periode in uw leven. Door te beginnen met een energetische metingworden eventuele blokkades en knelpunten zichtbaar.

Op deze manier krijgen wij een totaalbeeld van de energieverdeling in uw lichaam, en kunnen wij een verband leggen tussen uw klachten en de oorzaak hiervan. Een behandeling van de overgangs- en menopauze klachten bij Ayuta in Valkenswaard vindt plaats door middel van een op maat gemaakte licht- en magneet therapie met specifieke Raymedy’s die de oorzaak aanpakken. Op deze manier krijgen wij geblokkeerde of niet goed presterende meridianen weer in balans.

Om geestelijke en lichamelijke stabiliteit te kunnen blijven garanderen gedurende de menopauze, werken wij bij Ayuta in Valkenswaard ook aan een emotionele behandeling voor het verwerken van eventuele oude emoties en trauma’s. Ervaart u menopauze of overgangsklachten? Neem dan vrijblijvend contact op met Ayuta in Valkenswaard.

Neem contact op