Microstroom therapie

Ben jij geïnteresseerd in microstroom therapie? Dan kun je terecht bij mijn praktijk Ayuta in Valkenswaard. Ik ben gespecialiseerd in Raymedy, een wetenschappelijke methode die gebruik maakt van acupunctuur kennis uit de oosterse geneeswijze. Bij Raymedy gaan we ervan uit dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden. Onderbrekingen of blokkades in onze energiebanen kunnen veroorzaakt worden door zowel emotionele als fysieke problemen. In veel gevallen kan ik je dus helpen om jouw klachten te verminderen of zelfs helemaal te verhelpen.

Hoe werkt het?

Tijdens de microstroom therapie worden er twee elektroden op het lichaam geplaatst. Deze worden op een specifieke plek aangebracht, dit is geheel afhankelijk van uw klachten. De behandeling is niet vervelend of pijnlijk. De meeste patiënten ervaren alleen een lichte tinteling. Ook duurt de behandeling nooit lang, je kunt uitgaan van ongeveer 30 minuten.

Bij aanwezigheid van schadelijke bacteriën of virussen in het lichaam, wordt de eigen frequentie sterk verstoord. Hierdoor kan je je moe of zelfs ziek gaan voelen. Bij de behandeling wordt er gebruik gemaakt van microstroom die gelijk is aan de eigen frequentie van de ziekteverwekker. Dit heeft een destructief effect op de ziekteverwekker, die vervolgens verder wordt opgeruimd door het immuunsysteem.

Klachten die kunnen worden behandeld met microstroom:

  • Het verlichten van (chronische) pijnklachten
  • Infecties
  • Vermoeidheid door infecties van schimmels, bacteriën en/of virussen
  • Vermindering van ontstekingen

Afspraak maken

Ben je enthousiast geworden over microstroom therapie en wil je meer weten? Of wil je een afspraak maken bij Ayuta? Schroom dan niet om contact op te nemen, mijn telefoonnummer is 040-7879252. Ik sta je graag te woord en kan je meer vertellen over mijn ervaringen.

Wilt u een afspraak maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!