Over mij

Al van jongs af aan had ik interesse in mens en gezondheid. Na mijn studie gezondheidstherapie aan de Europese Academie voor natuurlijke gezondheidszorg, ben ik met mijn eigen praktijk gestart. Hierdoor kwam ik in aanraking met Raymedy, waar ik geraakt werd door de fantastische resultaten die hiermee bereikt worden. Dit is een erg vooruitstrevende behandeling die helemaal past bij de nieuwste ontwikkelingen en kennis.

Ik kan me helemaal in deze methode vinden, omdat ik ook een wetenschappelijke achtergrond heb door mijn afgeronde studie aan de universiteit. Maar door de jaren heen leerde ik dat niet alles op te lossen is met de huidige reguliere behandelmethoden. Gezondheid en vitaliteit is niet voor iedereen vanzelfsprekend en de reguliere geneeskunde heeft lang niet overal antwoord op. Er is nog veel wat we (nog) niet weten. Dat energie heel belangrijk is voor al het leven weten we, maar hoe wij mensen daardoor beïnvloedt worden, daar valt nog veel over te ontdekken. Ik ben er van overtuigd dat metingen en behandelingen op basis van energie een heel belangrijke geneeswijzen gaat worden.

Ik wil graag de kennis die er nu al is delen en gebruiken om zo veel mogelijk mensen te helpen om meer vitaliteit en gezondheid te ervaren in hun leven.

 

Wilt u een afspraak maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!