Raymedy therapie

Ayuta is een praktijk waarbij de focus ligt op Raymedy therapie. Deze geneeswijze heeft niet alleen een wetenschappelijke achtergrond, ook heeft het zeer goede resultaten bij de meest uiteenlopende klachten. Ik sta dan ook volledig achter deze geavanceerde techniek en vertel u hier graag meer over. Neem ook een kijkje op de rest van de website voor meer informatie over Raymedy therapie.

Welke mogelijkheden zijn er?

Met behulp van Raymedy therapie worden blokkades, onderbrekingen of onder- of overactiviteit in energiebanen zichtbaar gemaakt. Dankzij dit inzicht kunnen we de behandeling specifiek aanpassen aan wat het lichaam laat zien. Tijdens de behandeling kunnen we de energiebanen direct beïnvloeden en dit ook zichtbaar maken. We hebben de keuze uit verschillende behandelmethodes, waaronder lichttherapie, magnetische therapie en/of micro doorbloeding. Iedere cel in het lichaam trilt met een bepaalde frequentie, deze frequentie kan verstoord raken door invloeden van buitenaf maar ook door onze eigen emoties. De behandeling passen wij aan op wat het lichaam zelf laat zien. De behandeling heeft als doel dat de cellen weer in hun natuurlijke frequentie gaan trillen. Hierdoor wordt het zelfherstellende vermogen van het lichaam weer geactiveerd. Het gevolg is dat lichaam en geest weer in balans komen en klachten verdwijnen. Raymedy therapie kan dan ook een grote invloed hebben op de gezondheid en biedt een uitkomst bij zowel fysieke als emotionele klachten. Je kunt hierbij denken aan stress, slapeloosheid, trauma’s of blessures, maar ook aan allergieën en onverklaarbare chronische klachten.

Neem vrijblijvend contact op

Kortom, er zijn vele uitgangspunten voor een behandeling mogelijk. Ik vertel je hier graag meer over. Neem dus gerust contact op voor meer informatie of om direct een afspraak te maken. Mijn telefoonnummer is 06-12641720. Je kunt ook je contactgegevens achterlaten via het contactformulier, ik zal dan spoedig reageren.

Wilt u een afspraak maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!