Reuma behandeling bij Ayuta in Valkenswaard

Heeft u last van reuma klachten en wilt u deze door middel van een behandeling laten verlichten? Dan bent u bij Ayuta in Valkenswaard van harte welkom. Reuma is een pijnlijke aandoening welke kan bestaan uit gewrichtsontsteking, spierontstekingen en chronische ontstekingen. De klachten kunnen uiteenlopen van heftige gewrichts- en spierpijnen tot aan extreme moeheid en verzuringsklachten.

Men denkt dat deze klachten vaak niet of nauwelijks behandeld kunnen worden. De klachten die reuma met zich meebrengt worden veelal veroorzaakt door een onbalans in de basen en zuren in ons lichaam. Zeker als er geen aangepast voedings- en leefpatroon wordt gehanteerd kan de ontregeling van deze balans voor behoorlijk wat problemen zorgen. Met verkeerde voeding krijgt ons lichaam minder basen binnen en meer zuurvormende voeding.

In combinatie met oververmoeidheid door uitputting of extreme sporten en/of stress verzuurt ons lichaam, waardoor reuma-klachten kunnen toenemen. Heeft u last van reuma-klachten en wilt u dit graag laten behandelen in Valkenswaard? Neem dan vrijblijvend contact op met Ayuta voor de mogelijkheden.

Effectieve pijnverlichting en reuma-behandeling in Valkenswaard

Reuma kan voor pijnlijke lichamelijke klachten zorgen. Deze worden veroorzaakt door een disbalans van basen en zuren in ons lichaam. Tijdens de reuma-behandeling bij Ayuta in Valkenswaard meten wij aan de hand van een energetische meting de energieverdeling in uw lichaam. Zo krijgen wij niet alleen een goed overzicht maar kijken wij ook naar de onderliggende oorzaken die uw klachten veroorzaken.

Eventueel kan ook de PH-waarde van de urine gemeten worden. Aan de hand van de meting en de scan kunnen wij bepalen welke Raymedy het meest effectief is om in te zetten voor de ontzuring van uw lichaam. Na het opzetten van een op maat gemaakt behandelplan werken wij door middel van magnetische- en lichttherapie aan een deblokkering van de meridianen in uw lichaam.

Een ontzurend programma is essentieel bij de reuma behandeling van Ayuta in Valkenswaard. Daarnaast ontvangt u van ons ook waardevolle voedings- en levensstijl adviezen die ervoor zorgen dat de herstelde balans in uw lichaam behouden blijft. Ervaart u hinder van reuma klachten en wilt u deze laten behandelen in Valkenswaard? Neem dan vrijblijvend contact op met Ayuta. Wij helpen u graag.

Neem contact op